Gràcies, Dyango

Amb aquest títol, pot semblar que agraeixo una simplicitat, és a dir, el simple fet que algú tant popular i estimat com en Dyango manifesti públicament que se sent català i que vol exercir el seu dret democràtic per assolir la llibertat del seu pais. Potser si que té la seva importància, però al meu entendre, el que realment demostra aquesta afirmació és que quan et trepitgen la dignitat (darrerament ho fan sense cap escrúpol) els interessos econòmics passen a un segon terme.

Opinión | 09 de julio de 2013
Laura Fernández

Fent aquesta planera declaració Dyango, que té una innegable projecció internacional i que obviament no ha estat empès per cap interès que no sigui manifestar el que pensa, ha demostrat al món sencer que som molts i molts els catalans i catalanes que tenim com a prioritat retornar a Catalunya la llibertat nacional que es mereix per dret històric.

Ja que hi estic posada, aprofito l´avinentesa per fer-los una pregunta als intolerants tertulians i presentadora del programa ?Mas claro agua? de 13tv que varen tenir la poca vergonya d´intentar ridiculitzar al nostre brillant artista ?acusant-lo? d´haver desenvolupat la seva carrera cantant sobretot en castellà i fent una menció especial de la cançó ?Suspiros de España?.

Senyors/es de 13tv:

Suposem que Dyango en lloc de ser un bon músic i un gran cantant fos un cirurgià de la mateixa talla.

Soposem que un dia intervé quirúrjicament a algú de vostès salvant-li la vida;

TAMBÉ TINDRIEN ELS NASSOS DE RECRIMINAR-LI PÚBLICAMENT LA SEVA IDEOLOGIA POLÍTICA I EL SEU SENTIMENT PATRIÒTIC?

Els que tenim més amplitud de mires sabem que un bon professional es dedica, sobretot, a fer la seva feina el millor que sap.


Comentarios


Efemérides







Política de Privacidad
Política de cookies